گیاه خردل یکی از مهمترین گیاهان زراعی و ادویهای جهان به شمار میرود که نقشی کلیدی در تغذیه، است و به دلیل تطابق (Brassicaceae) پزشکی، صنعت و کشاورزی ایفا میکند. این گیاه از خانواده شببویان بالای آن با شرایط اقلیمی مختلف، در بسیاری از نقاط جهان کشت میشود. خردل از دیرباز در تمدنهای باستانی به عنوان یک گیاه دارویی و خوراکی شناخته شده است و کاربردهای آن از درمان بیماریها تا افزودن طعم به غذا متنوع است. در این بخش به تاریخچه استفاده از خردل در تمدنهای باستانی، اهمیت اقتصادی آن در دنیای امروز و نقش آن در بهبود تغذیه و سلامت انسان پرداخته خواهد شد. همچنین ارتباط این گیاه با فرهنگها، سنتهای غذایی و آیینهای مختلف بررسی میشود.